25x Leuke en Creatieve
Babyshower Activiteiten en Spelletjes

Het doen van leuke spelletjes en activiteiten tijdens een babyshower voegt een speels element toe aan het feest en maakt het extra speciaal. Of je nu babykunst maakt, schattige babyfoto's raadt of babykleding versiert, deze bezigheden zorgen voor veel plezier en laten iedereen samen genieten. Door deze creatieve elementen toe te voegen, ontstaat er een warme en vrolijke sfeer, waardoor de babyshower een onvergetelijke ervaring wordt. Het delen van speciale momenten en het tonen van creativiteit maakt het organiseren van deze activiteiten waardevol en plezierig voor iedereen. Ontdek hoe het toevoegen van een persoonlijk tintje aan het evenement de viering nog specialer maakt.

Organiseer jij een babyshower voor een baby jongen? Dan hebben we op deze pagina een aantal leuke en handige tips staan!

De Top 10 Leuke en Creatieve Babyshower Activiteiten en Spelletjes:

1. Baby Bingo

Een Baby Bingo voegt een vrolijk en interactief element toe aan aan de babyshower. En de feestvreugde zal hier zeker door toenemen. Het spel betrekt iedereen actief bij de gelegenheid en creëert een gevoel van samenhorigheid. De opwinding en competitieve geest die bij het spel horen, dragen bij aan een levendige sfeer en creëren kostbare momenten die de babyshower extra speciaal maken. Hoe werkt het? Schrijf deze woorden op een papiertje of balletje en doe het in een grote pot. Pak daarna om de beurt een lootje en roep het om: net zoals bingo. Ontdek hier aan aantal voorbeelden van Baby Bingo kaarten:

Babyshower
Bingokaart

CHECK OP AMAZON

Babyshower
Bingokaart

CHECK OP AMAZON

Babyshower
Bingokaart

CHECK OP AMAZON

2. Slabbetjes versieren

Het versieren van slabbetjes tijdens een babyshower is een leuke en creatieve activiteit voor de gasten. Er zal een gezellige en ontspannen sfeer ontstaan. Deze activiteit bevordert de interactie en creativiteit onder de aanwezigen, terwijl het ook een uniek aandenken creëert voor de aanstaande ouders. Het personaliseren van slabbetjes met verschillende kleuren, ontwerpen en grappige boodschappen geeft de deelnemers de kans om hun eigen stempel op het cadeau te drukken. Ontdek hier meer over het plezier van slabbetjes versieren op de door jou georganiseerde babyshower:

Slabbetjes versieren

CHECK OP AMAZON

Slabbetjes versieren

CHECK OP AMAZON

Slabbetjes versieren

CHECK OP AMAZON

3. Baby voorspelling en invulkaarten

Het invullen van baby voorspelling en invulkaarten op een babyshower is gewoon super leuk! Het zorgt voor een gezellige sfeer waar iedereen meedoet met het raden van dingen zoals de geboortedatum, het gewicht, en de lengte van de baby. Het is niet alleen grappig, maar het maakt ook blijvende herinneringen voor de aanstaande ouders. En ja, het invullen van die kaarten is een leuke manier voor vrienden en familie om goede wensen, advies en voorspellingen te delen. Het maakt de babyshower extra speciaal en onvergetelijk! Ontdek hier een aantal voorbeelden:

Invulkaart:
Gelukswensen

CHECK OP AMAZON

Invulkaart:
Baby Advies

CHECK OP AMAZON

Invulkaart:
Baby Alphabeth

CHECK OP AMAZON

4. Gips Buikafdruk maken

Het maken van een babybuik gipsafdruk tijdens een babyshower creëert een uniek en tastbaar aandenken aan de zwangerschap, wat voor de aanstaande moeder en het gezin een dierbare herinnering wordt. Daarnaast bevordert het een gezellige en creatieve sfeer tijdens de babyshower, waarbij vrienden en familie actief betrokken zijn bij het proces. Deze activiteit voegt een persoonlijk tintje toe aan de babyshower en zorgt voor blijvende sentimentele waarde. Bekijk hier een aantal voorbeelden van producten:

Babybuik Gipsafdruk

CHECK OP AMAZON

Gipsafdruk beschilderen

CHECK OP AMAZON

Gips Babybuik
verven

CHECK OP AMAZON

5. 'My Water Broke' Baby Shower Spelletje

Wie van de gasten heeft als eerste de baby? My Water Broke is een super grappig spelletje voor tijdens een babyshower. Hoe het werkt? Versie 1: doe de baby's in de ijsklontjes bak en vries het in. Doe de ijsklontjes in een drankje van de gasten. Wiens ijsblokje als eerst gesmolten is, en de baby bevrijd heeft, is de winnaar! Versie 2: laat het ijsklontje smelten door een lichaamsdeel te gebruiken (zoals elleboog, handen, buik, voeten). De eerste bij wie het ijsklontje gesmolten is, is de winnaar!

'My Water Broke' Spelletje

CHECK OP AMAZON

'My Water Broke'
Spelletje

CHECK OP AMAZON

6. Baby Bouw Blokjes versieren

Het beschilderen en versieren van bouwblokken op een babyshower is gewoon hartstikke leuk! Het resultaat? Mooie en met liefde beschilderde blokken waar de baby later mee kan spelen. Het is niet alleen een gezellige activiteit, maar ook een tof aandenken aan het feest. Iedereen kan meedoen en samenwerken om iets speciaals te maken voor de aanstaande ouders. Zo voeg je een persoonlijke touch toe aan de babyshower en maak je blijvende herinneringen waar iedereen van kan genieten!

Blokjes 
Versieren

CHECK OP AMAZON

Blokjes
Versieren

CHECK OP AMAZON

7. Blinddoek & Prikspel met speen

Het geblinddoekt op de mond van de baby een speen plakken op een poster tijdens een babyshower zorgt voor hilarische momenten en een levendige sfeer. Deze babyshower activiteit zorgt voor veel gelach en een speelse competitie. Het niet alleen vermakelijke karakter van het spel, maar ook de creatieve en lichte sfeer die ontstaat, maakt het tot een geweldige toevoeging aan de viering. Bovendien bevordert het de interactie tussen de gasten en creëert het een gezellige ambiance die de babyshower extra bijzonder maakt. Het vastleggen van deze komische momenten dient bovendien als een blijvende herinnering aan een onvergetelijke dag.

Blinkddoek Prik Spel Speen

CHECK OP AMAZON

Blinddoek Prik Spel Speen

CHECK OP AMAZON

8. Raadspelletjes om elkaar beter te leren kennen

Het spelen van raadspelletjes tijdens een babyshower met invulkaarten biedt een gezellige en vermakelijke manier voor de gasten om elkaar beter te leren kennen. Deze activiteit bevordert niet alleen het plezier en de interactie, maar creëert ook een ontspannen sfeer waarin vrienden en familie meer over elkaar ontdekken. Dit draagt bij aan het opbouwen van een hechtere band tussen degenen die deelnemen, waardoor de babyshower een warme en gedenkwaardige gelegenheid wordt voor zowel de aanstaande moeder of vader, als de gasten.

Raadspel: Wie kent de moeder het beste?

CHECK OP AMAZON

Raadspel: Vind de gast die...?

CHECK OP AMAZON

9. Hoe groot is mama's buik? Raadspel

Tijdens de babyshower is het echt lachen geblazen met een raadspelletje waarbij iedereen moet gokken hoe groot de buik van de aanstaande moeder is. Gewapend met een meetlint gaat iedereen de uitdaging aan om de juiste centimeters te raden. Dit spelletje zorgt niet alleen voor een boel plezier en spanning, maar het brengt ook een gezellige en betrokken vibe in de groep. Het is gewoon een leuke manier om samen te zijn, de band met de zwangere vriendin te versterken en te genieten van een ongedwongen sfeer op de babyshower. En natuurlijk levert het hilarische momenten op die je niet snel zult vergeten!

Buik meten spel

CHECK OP AMAZON

Buik meten spel

CHECK OP AMAZON

10. Raadspel: Zit er 'iets' in of moet 'iets' uit?

Is de vrouw op de foto de liefde aan het bedrijven? Of is de vrouw op de foto aan het bevallen? Dit grappige raadspelletje zorgt voor veel gelach tijdens de babyshower! Het spel is alleen wel in het Duits, maar dat mag de pret niet drukken ;-)!

In of uit raadspelletje

CHECK OP AMAZON

De 10 Meestgestelde vragen over Leuke en Creatieve Babyshower Activiteiten en Spelletjes:

Welke leuke babyshower activiteiten kan ik zelf organiseren?

Ontdek zelfgemaakte babyshower activiteiten die een persoonlijke touch geven aan het feest. Van het maken van gepersonaliseerde decoraties tot DIY-spelletjes, er zijn talloze creatieve ideeën om de babyshower uniek te maken.

Zijn er creatieve spelletjes geschikt voor een gemengd gezelschap op de babyshower?

Vind leuke en creatieve babyshower spelletjes die zowel mannen als vrouwen vermaken. Denk aan activiteiten zoals het beschilderen van rompertjes of het raden van babyfoto's, die een breder publiek aanspreken.

Hoe kan ik zelf babyshower spelletjes maken?

Leer eenvoudige stappen om zelf babyshower spelletjes te maken en voeg een persoonlijk tintje toe aan het feest. Van babybingo tot raadspelletjes, ontdek praktische tips voor het creëren van unieke en budgetvriendelijke activiteiten.

Wat zijn populaire babyshower spelletjes voor grote groepen?

Verken populaire babyshower spelletjes die perfect zijn voor grote groepen. Activiteiten zoals 'Wie kent mama het beste?' of een speelse speurtocht voegen een interactief element toe aan het feest.

Zijn er babyshower activiteiten die niet te veel kosten?

Ontdek budgetvriendelijke babyshower activiteiten zoals 'babyvoedsel proeven' of 'babyfoto raden'. Deze eenvoudige maar leuke spelletjes brengen geen hoge kosten met zich mee en zorgen toch voor veel plezier.

Welke babyshower spellen zijn geschikt voor buiten?

Voor een babyshower in de buitenlucht, overweeg activiteiten zoals een picknick met babyshower bingo, of een 'baby-fotomoment' waar gasten buiten babyfoto's raden.

Zijn er ook babyshower spelletjes voor virtuele vieringen?

Ontdek virtuele babyshower spelletjes zoals online baby bingo of virtueel 'Raad de Buikomvang'. Houd de feeststemming vast, zelfs op afstand, met leuke en interactieve online activiteiten.

Welke activiteiten zijn geschikt voor een thema-babyshower?

Voor thema-babyshowers zijn er tal van activiteiten. Bijvoorbeeld, bij een dieren-thema, organiseer een 'Dierenbaby Memory Spel'. Pas de activiteiten aan het gekozen thema aan voor een samenhangende viering.

Wat zijn originele babyshower spelletjes die niet iedereen kent?

Ontdek unieke babyshower spelletjes zoals 'Baby Pictionary' of een 'Luierboodschappenspel'. Deze originele activiteiten voegen een verrassend element toe aan de babyshower.

Zijn er babyshower activiteiten die de aanstaande ouders betrekken?

Betrek de aanstaande ouders bij de festiviteiten met activiteiten zoals 'Toekomstvoorspellingen voor de baby'. Hierdoor worden ze actief betrokken bij de viering en creëer je waardevolle herinneringen.

Welke babyshower activiteiten zijn geschikt voor een kleine groep vrienden?

Ontdek intieme babyshower activiteiten die perfect zijn voor een kleine groep vrienden. Overweeg een 'Babytrivia' quiz waar iedereen persoonlijke herinneringen en feiten deelt, of een gezamenlijk kunstproject zoals het versieren van babykleertjes voor een warme en persoonlijke sfeer.

Zijn er babyshower spellen die passen bij een specifiek thema, zoals een gender reveal?

Ja, er zijn talloze babyshower spellen die perfect passen bij een specifiek thema, zoals een gender reveal. Overweeg een 'Guess the Gender' spel waar gasten hun voorspellingen delen, of organiseer een 'Color Palette Painting' activiteit waarbij iedereen een kunstwerk maakt in de kleuren van het onthulde geslacht.

Welke babyshower activiteiten zijn geschikt voor een virtueel en internationaal publiek?

Voor een virtuele babyshower die internationaal toegankelijk is, kies activiteiten zoals 'Virtual Baby Bingo' met online bingokaarten, of een wereldwijde 'Baby Photo Guessing Game' waarbij gasten babyfoto's van over de hele wereld raden, waardoor de viering inclusief en vermakelijk wordt voor iedereen.

Zijn er babyshower spellen die je voorbereidt zonder dat de aanstaande moeder het weet?

Zeker, verras de aanstaande moeder met spellen zoals 'Memory Lane Video Montage' waar vrienden en familie video's delen met speciale boodschappen en herinneringen. Ook kun je stiekem een 'Baby Prediction Jar' opzetten waar gasten hun voorspellingen voor de baby anoniem achterlaten.

Zijn er babyshower activiteiten die geschikt zijn voor een 'co-ed' feest?

Absoluut, voor een co-ed babyshower, organiseer activiteiten zoals 'Dad Diaper Duty Game' waarbij de mannen geblinddoekt luiers moeten verschonen. Een gezamenlijk 'Parenting Advice Wall' waar zowel mannen als vrouwen advies kunnen delen, voegt ook een inclusief element toe aan het feest.

Over De Beste Babyproducten

Op De Beste Babyproducten vind je alles wat je moet weten over de aanschaf van jouw nieuwe baby producten. Ontdek hier welke benodigdheden voor jouw baby het beste is voor jou en vergelijk verschillende baby producten met elkaar op prijs, kwaliteit en functionaliteit.

Onderwerpen

Slapen

Veiligheid

Kraamcadeau

Tips bij Reflux

© 2024 De Beste Baby Producten